Prezentarea școliiCorpul profesoral

Profesorii Școlii Gimnaziale „Sfinții Trei Ierarhi" sunt oameni apropiați Bisericii, care se remarcă prin pregătirea profesională și prin rezultatele obținute, dar și printr-o adevărată vocație pentru misiunea de dascăl.

Profesori:

Corpul profesoral din școala noastră este format din cadre didactice foarte bine pregătite, cu experiență didactică și profesională ce se reflectă în calitatea activităților de la clasă.

Pe profesorii noștri îi recomandă experiența, studiile și devotamentul lor față de profesia aleasă:    

Preot Doctor Vasile Gavrilă

Inițiatorul Școlii Gimnaziale "Sfinții Trei Ierarhi"
 • licențiat în Teologie la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București;
 • doctorat obținut la Facultatea de Teologie din Sibiu, cu tema „Sfânta Taină a Cununiei în viața liturgică a Bisericii Ortodoxe".

Îmi doresc să descopăr cât mai profund Frumosul Divin, ca să-l pot împărtăși copiilor; de asemenea îmi doresc să descopăr frumosul din ei, să-i ajut să-l cunoască, să-l păstreze, să-l cultive și să-l desăvârșească. Cred că voi fi dascăl pentru ei si împreună elev cu ei.

Claudia Sive

Director
Profesor de Limba Franceză
 • licențiată în Litere la Universitatea București;
 • grad didactic I.

În relatia cu elevii mei îmi redescopăr, în fiecare zi, vocația - darul meu de la Dumnezeu - aflând în ei tinerețea și bucuria perpetue. Iar pentru ca vocația mea să fie mai rodnică, are nevoie și de un „pământ” bun, pe care am încredințarea că-l voi găsi în Școala „Sfinții Trei Ierarhi”, ca loc de transmitere și valorificare a culturii universale și a tradiției românești, în duhul bunei-cuviințe și al dragostei. Un loc unde Dumnezeu să nu fie exilat în ora de religie.

Margareta Iancu

Margareta Iancu

Profesor învățământ primar
 • licențiată a Facultății de Psihologie și Științele Educației din Universitatea București
 • Masterat Măsurare și Evaluare Educațională

Orice alegere trebuie să ne umple sufletul. Această bucurie le-o doresc celor care vin în școala noastră (elevi, părinți, profesori).

Iulia Panait

Iulia Panait

Profesor învățământ primar
 • Absolventă a Colegiului Național „Elena Cuza", din București, Specializarea Învățător - educator
 • Licențiată a Facultății de Geografie, Universitatea București
 • Grad didactic: Definitivat

  Deși este puțină vreme de când am pășit în Școala Sfinții Trei Ierarhi, căldura cu care am fost primită, entuziasmul copiilor și activitățile frumoase pe care le desfășurăm împreună zi de zi, sunt dovezi certe că, aici, mi-am găsit locul.

Claudia Florentina Ilinca

Claudia Florentina Ilinca

Profesor învățămȃnt primar și profesor de Informatică
 • licențiată a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune, ASE București;
 • master Contabilitate, Audit și Informatică de Gestiune, ASE București;
 • Programul de Pregătire Psihopedagogică și Metodică, nivel I și II, ASE București; 
 • licențiată a Facultății de Știinte ale Educației, Specializarea Pedogogia Ȋnvățămȃntului Primar și Preșcolar - promoția 2015;
 • Grad didactic: Definitivat 

De curȃnd, m-am alăturat acestui minunat colectiv. Pentru mine, Școala „Sfinții Trei Ierarhi‟ reprezintă un frumos vis, devenit realitate.

Din punctul meu de vedere, copiii sunt ca niște copăcei. Ei sunt prea mici ca să facă diferența dintre bine și rău, sunt prea cruzi ca să poată lua hotărȃri înțelepte. De aceea, trebuie sprijiniți și îndrumați de noi, părinți și dascăli. Dar, dincolo de sfaturi și cuvinte, cel mai important este să fim modele pentru micuții noștri. De aceea, dacăîn fiecare zi vom uda cu apă curată tulpina subțire și tȃnără a copiilor, în anii bătrȃneții ne vom odihni liniștiți și împăcați la umbra răcoroasă a unui falnic stejar cu trunchi puternic, crescut din inima copilului. Iar Dumnezeu, privind din cer mȃndrețe de copac, ne va zȃmbi mulțumit,și nu ne va uita osteneala și jertfa!

Miruna Ionescu

Miruna Ionescu

Profesor învățămȃnt primar
 • Licențiată a Facultății de Management, ASE București;
 • Facultatea de Științe ale Educației, Specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar (în curs);
 • Formator de formatori, Managementul proiectelor culturale.

Ca învățător, primești an de an din mâinile părinților, cele mai prețioase ființe - copiii lor. Trupurile, mințile, sufletele lor îți sunt așezate în palme, cu nădejdea că tu vei continua, vei completa, ceea ce ei, părinții, cu toată dragostea și dăruirea lor, au început acasă, încă din primele zile de viață ale pruncului. A putea primi acești copii cu convingerea că valorile tale sunt aceleași cu valorile părinților și ale școlii, că munca ta se îmbină armonios cu creșterea primită acasă, este un privilegiu rar și o bucurie pentru orice dascăl și cred că, de asemenea, pentru orice părinte. Acest privilegiu îl trăiesc eu în Școala Sfinții Trei Ierarhi - un loc unde nu doar copiii cresc, ci noi toți.

Raluca Polici

Raluca Polici

Profesor învățămȃnt primar
 • Licențiată a Facultății de Științe Economice, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, Universitatea Transilvania, Brasov;
 • Facultatea de Științe ale Educației, Specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar (în curs de obținere a licenței);

Cu profundă recunoștintă, pot spune că pentru mine Școala Gimnazială "Sfinții Trei Ierarhi" înseamnă Bucurie, Dăruire, Împlinire, iar pentru educație ea are foarte mult de oferit, dar esential din punctul meu de vedere și rar întâlnit este un frumos parteneriat școală – familie – biserică, absolut necesar pentru o educație autentică și armonioasă.

Dana Vlad

Dana Vlad

Profesor de Religie
 • Absolventă a Școlii Normale „Elena Cuza"- București, specializarea Învățător;
 • Licențiată a Facultății de Teologie Ortodoxă din București, secția Filologie - Lb.clasice;
 • Grad didactic I;
 • 20 de ani vechime în învățământ.

Profesorul de Religie trebuie să inspire iubire și respect pentru Domnul, iar inima sa să fie plină de Adevăr, gata să îmbrățișeze, să ierte, să îndrume cu înțelepciune, viața sa oglindind ceea ce îi învață pe alții... Cu siguranță, ca profesor de Religie, te cutremuri întrebându-te dacă ești vrednic pentru un rol atât de important, încredințat fiind că sufletele copiilor sunt atât de prețioase și atât de curate. Am nădejdea că sub ocrotirea Sfinților Trei Ierarhi, prin atenție și iubire față de copii, cu răbdare, împărtășindu-le ceea ce ne-a dăruit Biserica, pas cu pas, vom dobândi împreună maturizarea duhovnicească și vom învăța să alegem Adevărul, Dragostea, Binele și Frumosul. 

Mihaela Loredana Stoica

Mihaela Loredana Stoica

Profesor de Limba și Literatura Romȃnă
 • Licențiată a Facultății de Litere din cadrul Universității din București, specializarea Limba și Literatura Romană – Limba și Literatura Franceză;
 • Absolventă a Modulului Psiho-Pedagogic, Nivelul I;
 • Master Studii Literare, Facultatea de Litere din cadrul Universității din București (în curs).
Într-o lume haotică, amăgitoare, sufocantă prin „libertățile” ei, Școala Sfinții Trei Ierarhi apare ca o oază de lumină, liniște și speranță. Aici, educația își propune să răspundă provocărilor lumii actuale, în care multe din reperele de bază, moral-creștine, se pierd. Astfel, școala se implică în recuperarea și reconstrucția spirituală a copiilor, care, fără această educație specială, pot fi extrem de vulnerabili. Necesitatea prezenței lui Dumnezeu și dincolo de orele de religie determină interesul nostru, al profesorilor și al părinților, să colaborăm în vederea bunei creșteri a copiilor noștri și, practic, a viitorului nostru. Pe o fundație solidă, constituită din tradiția religioasă și culturală, nu poate să se ridice decât o construcție rezistentă la cele mai puternice cutremure.

Ștefania Năstase

Ștefania Năstase

Profesor de Limba Engleză
 • licențiată a Facultății de Litere, Universitatea București
 • Masterat

Școala „Sfinții Trei Ierarhi“ reprezintă o oază de extraordinară liniște, în care copiii pot învăța cu mintea curată, cu zâmbetul pe buze, și pot crește frumos, în armonie cu valorile artistice, etice și creștinești. Sunt deopotrivă bucuroasă că am prilejul să lucrez cu asemenea elevi cuminți și isteți, și le sunt recunoscătoare pentru șansa de a învăța mereu lucruri noi de la ei.

Iuliana Samoilă

Iuliana Samoilă

Profesor de Limba Latină
 • Licență în Filologie Clasică, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București;
 • Master în Filologie Clasică, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București.

Acum mult timp școala se îngemăna cu biserica. La Școala Sfinții Trei Ierarhi acest lucru este din nou așezat în firescul lucrului de odinioară și mă bucură mult că fac parte din această familie unde învățăm să ne cunoaștem și să creștem frumos împreună.

Laura Voicu

Laura Voicu

Profesor de Matematică
 • Licențiată a Facultății de Matematică, Universitatea București;
 • Master în Informatică, University of South Florida;
 • Grad didactic: Definitivat.

Acolo unde este Dumnezeu, nu poate fi decȃt lumină, iar totul înflorește. Am ales Școala „Sfinții Trei Ierarhi‟ pentru puritatea ideii, pentru entuziasmul și dedicarea colectivului, pentru a face o diferență... Ȋmi doresc să văd elevii acestei școli înflorind sub ochii noștri.

Neagu Georgeta

Georgeta Neagu

Profesor de Biologie
 • Licențiată a Facultății de Biologie, Universitatea București
 • Masterat la Facultatea de Biologie, Universitatea București
 • Doctor în biologie

În Școala Gimnazială “Sfinții Trei Ierarhi“ am avut prilejul să întâlnesc atât profesori dedicați, cât și copii deosebiți. Atmosfera plăcută, viziunea pedagogică a școlii, ce o diferențiază de altele, provocarea profesională de a ajuta la construcția unei școli de referință m-au atras în mod special. Este extraordinar să descoperi frumusețea unei profesii și să te adaptezi „din mers“, pe măsură ce i te dedici, în așa fel încât licărirea inițială devine lumină strălucitoare, o chemare profundă, în ultimă instanță un sens al vieții tale.

Adriana Șunică

Adriana Șunică

Profesor de Chimie
 • Licențiată în Chimie la Facultatea de Chimie, Universitatea din București, specializată în Chimie și Fizică;
 • Grad didactic I.

Dacă nu ți-ai răspuns încă la întrebarea „Există Dumnezeu cu adevărat?“, privește și caută mai adânc, cu ajutorul „ochelarilor“ științei chimiei. Pornind din interiorul atomului, cu vârtejuri de particule amețitoare, ajungând până la marginile Universului, vei descoperi ordinea unor legi și reguli care guvernează într-o armonie perfectă, neîntâmplătoare. Această Minte Inteligentă, ca un Meșter Proiectant, te-a alcătuit și pe tine copile, din iubire. Mă alătur și eu acestei Familii din Școala „Sfinții Trei Ierarhi“, pentru a aduce un strop din cunoștința și dragostea lui Dumnezeu.

Irina Isar

Irina Isar

Profesor de Geografie
 • Licențiată a Facultății de Geografie a Universității București;

La Școala Gimnazială "Sfinții Trei Ierarhi" totul pare desprins dintr-o poveste. Eroii sunt copiii, care impresionează continuu, prin lumina chipurilor lor zglobii și mereu întrebătoare. Alături de ei, apar alte personaje principale, dascălii, care se evidențiază prin simplitate, profesionalism, dragoste și dăruire. Totul pare firesc sau atât de firesc încât devine ireal pentru „normalitatea“ zilelor noastre. Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu că mi-a îngăduit să mă împărtășesc din bucuria de a pătrunde în această poveste. Voi încerca să-mi însoțesc micii eroi în călătorii imaginare și uneori reale, prin țară, continent și planet, pentru a descoperi minunile ce ne înconjoară, spre slava Bunului Dumnezeu!

Mara Toma

Profesor de Educație fizică
 • licențiată a Academiei de Educație Fizică și Sport, București, specializare handbal; 
 • masterand la Management-ul Educației, CREDIS București; 
 • grad didactic I.

Elevii mei sunt florile vieții mele de dascăl. Dumnezeu mă ajută să pun la rădăcina acestor flori apa și hrana de care e nevoie pentru ca, în lumina Sa, să crească sănătoase, drepte, unice, în toate culorile pământului.

Cristian Nica

Profesor de Educație muzicală
 • licențiat al Facultății de Teologie Ortodoxă din București; 
 • licențiat al Facultății de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie Muzicală din București, specializarea Pedagogie Muzicală; 
 • debutant.

Cred că, dacă ar trebui să mă prezint cumva, nu aș putea-o face fără a implica muzica în această caracterizare. Și nu cred că există om pe lumea aceasta care să nu fie mișcat, în vreun fel sau altul, de sunet, în general. Este o mare bucurie pentru mine să le dezvălui copiilor minunata lume a muzicii, să le călăuzesc pașii pe treptele sunetelor, să îi fac să descopere bogăția aceasta imensă, care este Muzica.

Laura Voicu

Cosmina Dragomir

Profesor de Educație Plastică
 • Doctor al Universității Naționale de Artă București;
 • Licențiat al Universității de Artă București, Facultatea de Arte Decorative și Design.

M-am obișnuit să cutreier patria copiilor și să poposesc acolo unde aud glasurile lor piuind mai frumos. Le rîvnesc apropierea, pentru că încă am de învățat de la ei. Ȋn lumea artistică, unde știți că totul e de obicei cam pe dos, se întȃmplă un fenomen fabulos: devii mare doar învățȃnd de la cel mai mic dintre ai tăi. Ȋi caut, pentru că lȃngă ei mă odihnesc. Ȋi caut, pentru că am realizat că, în timpul anilor intenși, extenuanți, de muncă, ei au fost dintotdeauna vacanța mea.

Maria Spataru

Maria Spătaru

Profesor de Educație Civică și Psiholog
 • licențiată a Facultății de Psihologie și Științele Educației - Universitatea București,  specializarea Psihologie
 • masterand Psihodiagnoza cognitiva și consiliere psihologică
 • formare Consiliere psihologică cognitiv-comportamentală

Am fost bucuroasă să aflu de existența Școlii „Sfinții Trei Ierarhi“, iar acum sunt fericită că pot face parte din această mare familie frumoasă.

Lavinia Olivia Nițoiu

Lavinia Olivia Nițoiu

Medic
 • Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara, Facultatea de Medicină Generală - promoția 1999
 • Din 2012, medic specialist  Medicină de Familie
 • Din 2013, medic la Școala Gimnazială „Sfinții Trei Ierarhi"

De ce am ales să lucrez la această școală? Pentru că Biserica este locul unde te vindeci și locul unde înveți; Pentru că primele școli și primele spitale au apărut în cadrul oferit de catre Biserică; Pentru că societatea noastră are nevoie de multe școli ca Școala Gimnazială „Sfinții Trei Ierarhi"; Pentru că a face parte din colectivul Școlii „Sfinții Trei Ierarhi" te face să privești în trecut cu mândrie, și în viitor cu nădejde.

Manuela Anton

Manuela Anton

Secretară
 • Licențiată a Facultății de Drept "Nicolae Titulescu" a Universității din Craiova

Școala Gimnaziala ,,Sfinții Trei Ierarhi" reprezintă un răspuns la preocuparea părinților pentru o educație normală a copiilor lor. Mă bucur ca am prilejul să fiu alături de cei care se străduiesc să împlinească acest proiect frumos.

Formular 2%


Donati online prin PayPal

Scoala ortodoxa Sfintii Trei Ierarhi